Indlæser
Når du modtager din vare er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvordan den fungerer.

Hvis du har købt en alarm, bør du checke hvordan batterierne skal skiftes og hvordan selve alarmen aktiveres og deaktiveres. Gør det til en vane jævnligt at checke, at batterierne stadig virker.

Opbevar altid produktet tørt og forsvarligt når du ikke bruger det. 


Forsvarssprays

Det er vigtigt at huske, at besiddelse af peberspray giver en bøde på kr. 3000,-, hvis den konfiskeres i det offentlige rum, og det faktisk også skrives på din straffeattest, da du har overtrådt våbenloven og dermed straffeloven.

Læs mere om din straffeattest på Det Kriminalpræventive Råds hjemmeside.

Det kan også være fristende at gå med en hårlak eller deodorant i tasken. Dette er dog problematisk da disse kan give varige øjenskader, og så har du en risiko for selv at blive straffet, selvom du blot har forsøgt at forsvare dig.

Hvis du selv laver forskellige blandinger, af for eksempel peber og vand, og hælder på en spray, er det ikke sikkert at der er tryk nok på flasken til at virke effektivt.
Derfor anbefaler vi, at du bruger et af vores lovlige produkter! 

Det kan for eksempel være Vestguard Bouncer spray'en, da brugen af grim lugt bruges I dag af politiet I både Israel og USA, som en “blidere” måde at kontrollere og lukke ned for voldelige demonstrationer, og erfaringerne er, at det virker.

Citat fra et nyhedsindslag fra FOX:

“[…] there’s a new kid on the block that has taken the playground concept of stink bombs to the next level. Skunk is like a grown-up stink bomb on steroids […].

Non-lethal weapons are deployed by the military and law enforcement to help suppress hostile or threatening behaviour without killing the target. Skunk’s odour is so overwhelming it drives rioters or insurgents away - and they will stay away […]

Det fulde indslag kan ses her:

Se indslag

Populære varer
Taskealarm

Taskealarm

DKK 99,00

Mere

"Monkeyfist" Nøglering

DKK 119,00

Mere
Alarm - sølvfarvet armbånd

Alarm - sølvfarvet armbånd

DKK 169,00

Mere