Indlæser

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for al samhandel med eDefence.dk 


Kontaktoplysninger

www.eDefence.dk ejes og drives af:

Tina Funck & Troels Wiborg
Charlottehøj 96
9000 Aalborg


Priser

Alle priser i webshoppen er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og kan variere fra dag til dag.

Der tages forbehold for

  • Trykfejl
  • Prisændringer
  • Udgåede varer
  • Leverancesvigt fra tredjepart.


Levering 

Varer bestilt i webshoppen afsendes normalt indenfor 1-2 hverdage, og leveringstiden afhænger af den valgte leverings metode. Der kan være længere leveringstid, hvis en vare undervejs fra leverandør, men dette vil i så fald fremgå af hjemmesiden. 

De bestilte varer sendes med GLS, DAO eller Bring i Danmark. For ønske om forsendelse uden for Danmark, kontakt os venligst på kontakt@edefence.dk.


Ændrede leveringstider omkring højtider

Omkring højtiderne, samt nytår, vil der være længere leveringstider grundet helligdage.GLS:

Fragtprisen er 43,00 kr pr. ordre incl. moms, og GLS anslår det tager 2-4 hverdage at levere. 


DAO:

Fragtprisen er 33,00 kr pr. ordre incl. moms, og DAO anslår det tager 2-4 hverdage at levere. 


Bring:

Fragtprisen er 41,00 kr pr. ordre incl. moms, og Bring anslår det tager 2-4 hverdage at levere. 


Fortrydelse og returret

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen, meddele os os, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er dig, som skal dokumentere rettidig meddelse om fortydelsen. Vi opfordrer dig derfor til at sende den til os via email, eller benytte vores fortrydelsesformular.

Det er dit ansvar at returnere varen indenfor de næste 14 dage, så du har samlet set 28 dage til at returnere varen.

Sådan returnerer du

Returvaren skal sendes forsvarligt tilbage i original emballage. Vedlæg returformularen i udfyldt stand. Varen sendes til 

eDefence I/S
Charlottehøj 96
9000 Aalborg

Udgifter til returneringen betales af køber.

Fortrydelsesformular

Krav ved returnering - Værdiforringelse

I følge Forbrugeraftaleloven er det tilladt at returnere varer, der har været taget i brug. Kunden hæfter dog for eventuel værdiforringelse af varens værdi. Du mister dit købsbeløb, hvis varens værdi er forringet. Vi refunderer derfor ikke, hvis du reelt har taget varen i brug. Hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den og hvis du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for at kunne prøve varen (f.eks. fjernet prismærket).

Reklamation

Når du har handlet på www.edefence.dk, har du 2 års reklamations ret. Denne ret kan du ikke benytte, hvis fejlen skyldes skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Du er desuden forpligtet til at henvende dig, indenfor 2 måneder fra fejlen opdages.

Procedure

Hvis du vil benytte din 2 års reklamationsret, kan vi tilbyde at du enten kan få

  • varen repareret
  • varen ombyttet
  • pengene tilbage
  • afslag i prisen

Tilbudet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger.

Ved reklamation sendes varen til:

eDefence I/S
Charlottehøj 96
9000 Aalborg

Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger til fragten.


Klageadgang

Som forbruger har du mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet, hvilket kan ske online på www.forbrug.dk. Desuden er det muligt at benytte EU's online klage system: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 


Persondatapolitik

Sikker og krypteret betaling online

Foretages der betaling med kreditkort på webshoppen, sker betalingen på en sikker forbindelse, der sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Når betalingen foretages online, sker det gennem en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet og en sikker betalingsgateway. Betalingsgatewayen fungerer som dankortterminalen, som administreres hos Quickpay, som overholder PCI DSS certificering, der definerer en række krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata. 

Hvorfor indsamler vi data?

Dine kontaktoplysninger gemmes med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via webshoppen, sikrer vi, at det altid sker med din fulde accept, da købet ikke kan gennemføres, medmindre handelsbetingelserne her er godkendt. Det er din sikkerhed for at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Din IP-adresse registreres af sikkerhedsmæssige årsager når du foretager et køb. 
IP-adressen og evt. personlige oplysninger oplyses til politiet, hvis der er tale om falske betalinger, svindel og bedrageri med kreditkort.

Sikkerhed

Oplysninger afgivet på webshoppen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Alle oplysninger gemmes på højsikrede servere.

 

Populære varer
Taskealarm

Taskealarm

DKK 99,00

Mere

"Monkeyfist" Nøglering

DKK 119,00

Mere
Alarm - sølvfarvet armbånd

Alarm - sølvfarvet armbånd

DKK 169,00

Mere